Декинг екстериорни подове 

Decking Tarnovo-Декинг -WPC декинг-Декинг плочки


  • Decking Tarnovo-Декинг екстериорни подови покрития
  • Decking Tarnovo-Декинг ,WPC декинг, Декинг плочки-цени декинг системи
  • Decking Tarnovo-WPC декинг


Декинг екстериорни подове / 06.03.2021 19:47

Декинг екстериорни подове

Откритите пространства в съвременното строителство са търсени и популярни. Декниг настилката има гладка или оребрена структура. Структурата на повърхността на декинга не зависи от предоставянето на уникални характеристики и свойства.

 Материали за производство на декинг

   Декингът е направен от естествени материали - дърво или с помощта на изкуствени полимери, за да осигури повишена безопасност, устойчивост на влага и защита от атмосферни влияния.

   Дървеният декинг е подходящ като подово покритие за бани и сауни, където се използва завършващ материал с оребрена структура, което намалява появата на хлъзгави повърхности при висока влажност. Дървените материали за производството на декинг се използват главно в затворени помещения, където няма движение с външни обувки.

    Дървесно-полимерният композит се използва като материал за настилки за подови настилки на открити тераси и места в близост до външни басейни - материал, считан за изкуствен и състоящ се от дървесно брашно, полимери и различни добавки. 

Такъв материал има значителни предимства, когато се поставя на открити тераси, за разлика от дървото:

-устойчивост на влага;
-издържат на температурни промени;
-висока износоустойчивост;
-увеличен експлоатационен живот.

    Декингът често се нарича  градински паркет. Декинг дъските се предлагат с дебелина от 20 до 25 мм и с различна дължина, а декинг плочките се състоят от няколко ламели, закрепени заедно и поставени върху специална основа.

 

Полагане на декинг

    За инсталиране на настилки са необходими професионални познания. Декингът трябва да  е положен на висококачествено ниво и да съдържа всички необходими разфасовки на постоянно разстояние, за да се гарантира безопасността на това подово покритие.

    Ако имате нужда от съвет за полагане на настилка от дърво-полимерен композит, изпратете вашите въпроси с формата за запитване или свържете с нашия мениджър на телефон mob.: 0895790441 и ние ще ви отговорим всички ваши въпроси. Последно от блог / Блог Decking Tarnovo

Декинг екстериорни подове / 06.03.21

Декинг екстериорни подове повече...

Свържете се с нас!